+31 (0)35 6239395
NL  EN

FILM & TV

Wiedeman Logistics kent haar oorsprong in de televisiewereld. Als geen ander zijn we bekend met alle facetten rondom de logistieke processen wereldwijd.

MAATWERK

De belangen zijn groot in de televisie- en filmindustrie. Deadlines zijn hoog, planningen strak en logistieke processen ingewikkeld. Iedere productie en uitzending vergt maatwerk. Door onze jarenlange ervaring in deze branche zijn we als geen ander in staat om het totale logistieke proces te verzorgen. Op tijd en volgens gemaakte afspraken zorgen wij dat alle apparatuur en benodigdheden op bestemming zijn.

Met ons netwerk van gespecialiseerde agenten en partners over de hele wereld bieden we totaaloplossingen voor het transport van alle materieel, onderdelen en supplies. Dankzij onze ervaring en actuele kennis op het gebied van landspecifieke douaneprocedures, vergunningen, certificeringen, verplichtingen en systemen zorgen we ervoor dat een productie nooit onnodig vertraging oploopt.

NOOIT ONNODIGE VERTRAGING

We beoordelen en adviseren over de planning en de beste en meest kosteneffectieve vervoerswijzen en kunnen altijd inspelen op onverwachte situaties en onvoorziene ontwikkelingen. Ook beschikken wij over alle deskundigheid, ervaring en actuele kennis op het gebied van landspecifieke douaneprocedures, vergunningen, certificeringen, verplichtingen en systemen. Zo zorgen we ervoor dat een productie nooit onnodig vertraging oploopt.

De specialisten van Wiedeman Logistics kunnen zorgen voor een voorspoedige aanvraag van het ATA-carnet bij de Kamer van Koophandel en daarmee de totale afwikkeling van alle douaneformaliteiten die aansluiten bij het logistieke proces.