+31 (0)35 6239395
NL  EN

LIVE EVENTS & PERFORMANCE

Wiedeman Logistics verzorgt wereldwijd het totale logistieke proces rondom live events en optredens. 

VOLSTE VERTROUWEN

We begrijpen de specifieke kenmerken van de planning van live-evenementenlogistiek. Hoe complex het project ook is, productiemanagers kunnen altijd het volste vertrouwen hebben in ons als logistieke partner. We zijn toegewijd te werken aan de visie van onze klanten, hoe complex het ook is.

HOGE EISEN

Goederenvervoer bij een live events vergt een zorgvuldige behandeling. Onze gespecialiseerde dienstverlening is volledig ingericht op de hoge eisen die deze industrie stelt. Zo zorgen we dat ieder event binnen budget en op tijd verloopt. Wij leveren complete deur-tot-deur expeditie en bemiddelen in warehousing diensten.

Met ons netwerk van gespecialiseerde agenten en partners over de hele wereld, beoordelen we de planning en bieden we de meest kosteneffectieve vervoerswijzen.

De specialisten van Wiedeman Logistics kunnen zorgen voor een voorspoedige aanvraag van het ATA-carnet bij de Kamer van Koophandel en daarmee de totale afwikkeling van alle douaneformaliteiten die aansluiten bij het logistieke proces.