+31 (0)35 6239395
NL  EN

MUZIEK & TOURNEES

Wiedeman Logistics is als expediteur van tourlogistiek een toonaangevende leverancier in de muziekindustrie. 

GEVESTIGDE NAAM

Bij een muziekevenement moet alles kloppen. Tourlogistiek in de muziekindustrie vergt niet alleen de juiste logistieke oplossingen. Flexibiliteit om in te spelen op onverwachte ontwikkelingen en werken onder hoge tijdsdruk zijn net zo belangrijk. Wiedeman Logistics is een gevestigde naam in de muziekindustrie. Van wereldtournee tot regionale optredens, we bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt.

Met ons netwerk van gespecialiseerde agenten en partners over de hele wereld bieden we totaaloplossingen voor het transport van alle materieel, onderdelen en supplies. We beoordelen en adviseren over de planning en de beste en meest kosteneffectieve vervoerswijzen.

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

Nederland staat hoog op de ranglijst in de wereldwijde entertainmentindustrie. Daarbij leveren Nederlandse suppliers alle mogelijke materialen en voorzieningen. Voor het transport daarvan is alleen het beste goed genoeg. Wiedeman Logistics levert dat.

We beschikken over alle deskundigheid, ervaring en actuele kennis op het gebied van landspecifieke douaneprocedures, vergunningen, certificeringen, verplichtingen en systemen. Zo zorgen we ervoor dat de planning wordt gehaald.

De specialisten van Wiedeman Logistics kunnen zorgen voor een voorspoedige aanvraag van het ATA-carnet bij de Kamer van Koophandel en daarmee de totale afwikkeling van alle douaneformaliteiten die aansluiten bij het logistieke proces.