+31 (0)35 6239395
NL  EN

SPORT

Wiedeman Logistics kent en begrijpt de speciale transportvereisten van internationale sportevenementen. 

WE REIZEN MEE

Veel grote sportevenementen reizen de wereld over. Wiedeman Logistics reist letterlijk mee. Wij zijn gespecialiseerd in de complexe logistiek rond internationale (sport)evenementen. Van een eenmalig jaarlijks evenement tot een tourreeks van een jaar met meerdere bestemmingen. Wij werken gedurende het hele project nauw met de klant samen, waar ter wereld het event zich ook bevindt.

TOTAALOPLOSSINGEN

Met ons netwerk van gespecialiseerde agenten en partners over de hele wereld bieden we totaaloplossingen voor het transport van alle materieel, onderdelen en supplies. We beoordelen en adviseren over de planning en de beste en meest kosteneffectieve vervoerswijzen. We kunnen altijd inspelen op onverwachte situaties en ontwikkelingen.

We beschikken over de deskundigheid, ervaring en actuele kennis op het gebied van landspecifieke douaneprocedures, vergunningen, certificeringen, verplichtingen en systemen. Zo zorgen we ervoor dat een productie nooit onnodig vertraging oploopt.

De specialisten van Wiedeman Logistics kunnen zorgen voor een voorspoedige aanvraag van het ATA-carnet bij de Kamer van Koophandel en daarmee de totale afwikkeling van alle douaneformaliteiten die aansluiten bij het logistieke proces.